DİYARBAKIR / BAĞLAR - Diyarbakır Hafız İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizin başarılı olmasını sağlamak amacıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Diyarbakır Hafız İHO 5. sınıflara Kur'an-ı Kerim Hediye takdimi yapıldı.

Haz

Diyarbakır Hafız İHO Sınavını Kazanan Öğrencilerimizin, Velileriyle Bir Araya Geldik.

Haz

Diyarbakır Hafız İHO Öğrenci Alımı İçin Sınav Yaptık.

Haz

2023 LGS Sınavı Öncesi Öğrencilerimizi Motive Etmek Amacıyla Piknik Gerçekleştirdik.

May

Hafız Öğrencilerimizle Piknik Etkinliği Gerçekleştirdik.

Haz

Bağlar Kaymakamlığının Hazırladığı "40 Ayet ve 40 Hadis" Yarışmasında Başarılı Olan Öğrencilerimizin Kapadokya Ödül Gezisi.

Haz

Bağlar Kaymakamlığının Hazırladığı 40 Ayet ve 40 Hadis Yarışmasını Okulumuzda Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirdik.

May

Okulumuzda, Askıda Kitap Uygulamasıyla okuyan, öğrenen ve öğrendiği ile amel eden imam hatiplilerin yetişmesine vesile olmak istedik.

May

Ramazan Ayında Haftaiçi Her Gün Okulumuzun Mescidinde Hafız Öğrencilerimizle Mukabelemizi Yaptık.

Haz

Okulumuzun Mescidinde Mevlid-i Nebi Etkinliğini Gerçekleştirdik.

Haz

Öğrencilerimizle Sabah Namazı Buluşmaları Kapsamında Camide Bir Araya Geldik.